Despre noi

Bine ați venit în magazinul online www.artizanat-cadouri-speciale.ro, locul unde tradițiile și obiceiurile românești prind viață.


Încercăm să aducem în casele dvs. o selecție cat mai diversificată de produse romanesti realizate manual de către meșteri populari, promotori ai artei tradiționale.
Principala noastră misiune este aceea de a pune în valoare bogata moștenire culturală a României, făcând-o mai accesibilă și mai apreciată ca niciodată.


Pe site-ul nostru, veți găsi cadouri potrivite pentru cei dragi, pentru prieteni sau colaboratori. Fie că doriți să surprindeți cu un gest de apreciere sau să aduceți un strop de tradiție în viața de zi cu zi a celor dragi, la noi veți găsi cadouri surprinzătoare pentru fiecare ocazie.


Ceea ce face ca magazinul nostru să fie cu adevărat special, este pasiunea și iscusința unor oameni simpli, artizani talentați, care, cu migală și atenție la detalii, creează adevărate opere de artă. Fie că sunt obiecte din lemn, țesături alese, ceramică lucrată manual sau ii și marame, fiecare piesă în parte este un obiect unic care spune o poveste și păstrează viu spiritul românesc