Prin intermediul magazinului online www.artizanat-cadouri-speciale.ro ne dorim sa promovam si sa aducem mai aproape de dumneavoastra traditiile si obiceiurile romanesti. Va punem la dispozitie o gama variata de produse ce au fost realizate manual, pana in cele mai mici detalii, de catre maestrii in arta traditionala.

Scopul principal al companiei noastre este ca frumusetea traditiei noastre sa ajunga in casele dumneavoastra. Produsele prezente pe site-ul nostru sunt potrivite pentru a fi facute cadou tuturor celor pe care ii indragiti, dar si colaboratorilor, colegilor, angajatilor sau sefilor.

Prin priceperea unor oameni simpli, ce prin migala si atentia pentru detaliu, doresc sa aduca un strop de bucurie in inimile tuturor celor ce vor avea in casa unul din produsele noastre de artizanat.Ce spun clientii despre noi

  • Am achizitionat pentru colaboratorii firmei noastre cosuri cu produse traditionale romanesti si toti au fost foarte incantati. Recomand cu toata increderea aceste produse minunate!

    Alina Istode - Marketing Manager

  • Obiectele de artizanat prezente pe acest site sunt o frumoasa legenda a folclorului romanesc. Nu credeam ca pot gasi astfel de obiecte pe internet si sunt intr-adevar un cadou potrivit pentru prietenii mei din Anglia.

    Cerasela Nicolau - Client Artizanat Cadouri Speciale