Termeni si conditii

1. Informatii generale si termeni

1.1. ARTIZANAT&CADOURI SPECIALE SRL este o societate comerciala cu raspundere limitata infiintata in Romania in 2010, cu sediul social in Ilfov, localitatea Balotesti , str.IC Bratianu 155

 

Telefon : 0751088445 

Telefon : 0723395348 (Vodafone)

Cod fiscal : RO26487245, J23/323/2010

E-mail : office.artizanat@yahoo.com

E-mail : artizanat_cadouri_speciale@yahoo.com

Cont bancar : RO42BPOS72207048105RON01 (BANC POST Agentia Grigorescu)

 

Vanzator – Societatea comerciala Artizanat&cadouri speciale SRL

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si ulterior efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Artizanat&cadouri speciale SRL

Utilizator – orice persoana fizica sau juridica inregistrata pe  Site , care dupa  finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client sau Cumparator

Site – domeniul www.artizanat-cadouri-speciale.ro

 

1.2.Folosirea acestui site, implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Imaginile produselor din magazin sunt cu titlu de prezentare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, poze, imagini, simboluri) este alcatuit in conformitate cu datele producatorilor si furnizorilor, motiv pentru care S.C. ARTIZANAT & CADOURI SPECIALE S.R.L., nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizori.

Livrarea produselor se va face dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati zona de date personale din contul dumneavoastra.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru actiunile care decurg din folosirea acestora. Societatea noastra nu este responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre S.C. ARTIZANAT & CADOURI SPECIALE S.R.L. pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale si nu vor fi sub nici o forma furnizate unor terte persoane sau companii si vor fi utilizate strict in relatia de afaceri dintre societatea noastra si dumneavoastra ca client.

Societatea noastra va respecta cu strictete Regulamentului UE2016/679 aplicabil din 25mai 2018 privind  prelucrarea datelor cu caracter personal descrie politicile È™i practicile noastre referitoare la modul în care colectăm È™i utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal – respectiv ce date colectăm, de ce le colectăm È™i ce facem cu ele, precizând totodată drepturile dumneavoastră privind protecÈ›ia datelor.Este important sa va informati referitor la acesta prevedere  pt a fi bine informat despre modul in care sunt protejate datele dvs personale pe siteul nostru

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI NOSTRU SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.artizanat-cadouri-speciale.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE INCEARCA ACEST FAPT.

3. Copyright

Intregul continut al site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea S.C. ARTIZANAT & CADOURI SPECIALE S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

Societatea noastra garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre fara acordul scris prealabil.

5. Descriere si preturi

Descrierea produselor se afla in cadrul paginii de detaliu a fiecarui produs in parte. Fiind produse lucrate manual nu pot fi doua identice. Ambalarea produselor se face in folie celofan, cosuri, tavite spelciale si in cutii de cadouri, in functie de stocurile disponibile. Clientul poate alege modalitatea de ambalare la momentul comenzii. Produsele prezentate pe site si in oferte sunt cu titlu orientativ. Avand in vedere ca produsele comercializate sunt lucrate in general manual, furnizorul poate inlocui anumite produse in cazul in care acestea nu sunt disponibile, cu notificarea si acordul clientului.

S.C. ARTIZANAT & CADOURI SPECIALE S.R.L. garanteaza  calitatea produselor comercializate tinand cont de specificul produselor de artizanat care sunt lucrate in general manual de catre mesteri populari.Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. La cerere, societatea noastra va furniza odata cu produsele si Declaratia de Conformitate pentru articolele comercializate. Preturile prezentate includ TVA (19%). Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costul de livrare daca clientul doreste acest lucru.

6. Reclamatii si retururi

Toate reclamatiile referitoare la lipsuri din colet, produse sparte, respectiv facturare gresita, va rugam sa le efectuati in termen de 15 zile de la primirea coletului. 

7. Politica de returnare

Daca din orice fel de motiv, nu sunteti satisfacuti de produsele cumparate, le puteti returna in termen de 15 zile de la data primirii lor cu conditia ca acestea sa fie returnate in starea in care au fost primite, in cutia originala, nedeteriorate, fara sa prezinte lovituri sau alte semne de folosire necorespunzatoare, sau indicii ca ar fi fost purtat. Receptia va fi facuta de catre noi in maxim 48 de ore de la returnarea produsului.

Va rugam sa ne transmiteti un email la office.artizanat@yahoo.com inainte de a returna produsul. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 10 zile de la confirmare returnarii produsului. Va vom rambursa valoarea integrala a produselor, excluzand costurile de transport. Prevederile prezentului se completeaza cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata. Deasemenea, daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.

Daca se doreste inlocuirea cu un produs: de o valoare mai mare, se va plati diferenta de o valoare mai mica, se va primi rambursarea diferentei Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor sunt suportate de S.C. ARTIZANAT & CADOURI SPECIALE S.R.L. Produse ce au fost livrate gresit la livrarea altor produse decat cele solicitate consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru: inlocuire, daca acesta mai este pe stoc rambursarea integrala a contravalorii.

8. Litigii

Orice litigiu aparut speram sa il rezolvam pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Garantie

CERTIFICAT DE GARANTIE A PRODUSELOR

Garantia reprezinta certitudinea calitatii produselor comercializate de catre societatea noastra.

Drepturile cumparatorului sunt asigurate in conformitate cu Legea nr. 449/2003 actualizata in 2008 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, Legea nr. 296/2004, republicata in 2008 privind codul consumului, O.G. nr. 21/1992 actualizata in 2008 privind protectia cumparatorilor si Ordin nr. 72/11.03.2010 privind masuri de informare a consumatorilor.

Garantia este angajamentul asumat de S.C. ARTIZANAT & CADOURI SPECIALE S.R.L. in calitate de vanzator, fata de cumparator, fara solicitarea de costuri suplimentare, de restituire a pretului platit de consumator, de reparare sau de inlocuire a produsului cumparat, daca acesta nu corespunde declaratiilor din Cap. 1 “Conditii de garantie” sau enunturilor referitoare la caracteristicile produsului continute in website-ul www.artizanat-cadouri-speciale.ro

Observatie: Garantia se aplica numai in cazul in care cumparatorul face dovada achizitiei respectivului produsului. Este obligatorie prezentarea bonului de casa sau a facturii fiscale. Garantia se acorda numai pe teritoriul Romaniei si in statele UE.

Cap.1. Conditii de garantie

S.C. ARTIZANAT & CADOURI SPECIALE S.R.L. garanteaza ca produsul achizitionat este un produs corespunzator nou si autentic. In conditiile respectarii instructiunilor de intretinere, produsul prezinta parametrii de calitate si performante normale (la care consumatorul se poate astepta in mod rezonabil), date fiind natura si scopul pentru care a fost realizat produsul.

1.1. Termeni si conditii generale

Pentru a beneficia de garantia produsului achizitionat de la S.C. ARTIZANAT & CADOURI SPECIALE S.R.L. consumatorul trebuie sa tina cont de faptul ca se ofera garantie de conformitate pentru produs daca acesta este utilizat in conditii normale. Garantia devine inaplicabila sau nula daca produsul se regaseste in una din situatiile explicitate la Cap. 2.

1.2. Durata de garantie

Durata de garantie curge de la data cumpararii produsului, iar producatorul isi asuma responsabilitatea remedierii sau inlocuirii produsului achizitionat, pe cheltuiala sa, daca deficientele nu sunt imputabile consumatorilor. Garantia produsului este angajata pentru lipsa de conformitate care se manifesta intr-un termen de 1 (un) an. Conditiile garantiei sunt stabilite tinand cont de faptul ca produsul se va uza de-a lungul anilor în conditii de utilizare normale.

Cap.2. Conditiile în care garantia devine inaplicabila sau nula

- uzura morala si uzura fizica normala a produsului;
- decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o alta sursa puternica de caldura, umiditate, ploaie, zapada);
- defecte produse de transportul, manipularea si depozitarea in conditii improprii (temperatura si umiditate excesiva, socuri termice, variatii de tip cald/rece);
- defecte cauzate de utilizarea neadecvata, in mod abuziv, incorecta, modificata a produsului si/sau in conditii improprii, altele decat cele pentru care acesta a fost testat si proiectat;
- interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului;
- deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri mecanice (rupere, agatare, lovire, zgariere), animale de companie, rozatoare si alti daunatori;
- intretinere defectuoasa (curatarea folosind metode sau produse neadecvate).

Cap.3. Dispozitii finale

Prezentul document este public si este afisat pe website pentru informarea consumatorilor produselor noastre. La cererea consumatorului garantia va fi oferita in scris.