ARTIZANAT-Artizanat Romanesc – Artizanat Obiecte Traditionale Romanesti, ARTIZANAT ROMANESC BUCURESTI, Cosuri cadou paste, Arta Traditionala Romaneasca Si Cadouri De Paste-Artizanat, Produse promotionale de artizanat, magazin artizanat online. Produse din artizanat cu certificate produse in Romania. Artizanat unicat. Descoperiti arta traditionala romaneasca realizata de maesteri populari din toata tara. Marea majoritate a produselor de artizanat sunt unicat.

Categoria de produse tradiționale românești reprezintă o bucată autentică din istoria și cultura României, iar în cadrul acestei categorii găsim articole de îmbrăcăminte și accesorii unice, care păstrează moștenirea culturală și tradițională a țării noastre. Două dintre cele mai remarcabile piese din această categorie sunt clopul osenesc și braurile tradiționale românești.

Clopul are o formă distinctivă și este adesea decorat cu motive tradiționale brodate sau cusute. Este purtat în special în zona Oașului și reprezintă o parte importantă a identității culturale românești.